Working Dinner (July 8, 2008) Menu / 7月8日(火)ワーキングディナー 概要

At the Windsor Hotel TOYA “Michel Bras”
「ミッシェルブラス」(「ザ・ウィンザーホテル洞爺」内11階)

So this is what the G8 leaders were eating and drinking while talking about all of the political issues facing the world today…
これがG8のリーダーたちが世の中の政治問題について議論している間に食べていた・飲んでいたものなんだ・・・

  • Amuse-bouche
    アミューズ ブーシュ
  • From the Local Gardens: the gargouillou of young vegetables; grains and herbs & oyster jus
    地元で採れた:若野菜で仕上げたガルグイユー;発芽豆&ハーブ、牡蠣のジュ
  • From the Local Fishermen: fillet of Hakkaku with a golden hazelnut crust; tender asparagus-lettuce & toasted barley jus
    北海道で釣れた:八角のフィレ、ブールノワゼットの風味;やわらかい山くらげの芯&焙じたオルジュのジュ
  • Hokkaido Crab, the flesh lightly fried in sesame oil; mustard leaves & stems, the jus, yuzu
    ゴマ油ですばやく火を入れた北海道産タラバ蟹;からし菜の芯&葉、柚子を効かせたジュ
  • From the Original Idea of a Coulant (R) in 81: chocolate biscuit, chocolate coulant, sweet clover ice-cream
    チョコレートの流れる暖かいビスキュイ”クーラン”(R);シナガワハギの花のアイスクリーム
  • Mignardises, Liquer de lait…
  • 小菓子

    • Domaine la Grange des Peres Blanc 2004 Vin de pays de l’Herault
      ドメーヌ ラ グランジェ デ ベール ブラン 2004
    • La syrah de Bernard & Robert Plageoles 2004 Gaillac
      ラ シラー デ ベルナール エ ロベール プランジョール 2004
    • Banyuls “Le Mute sur Grains” 2003 Domain de la Rectorie
      バニュルス ル ミュート シュル グローン 2003 ドメーヌ ド ラ レクトリー
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